Over ons

Ons verhaal

Ons bedrijf is in Juni 1982 opgericht daar Arie Hoogendoorn en Piet de Haan (schoonvader). Ze zijn begonnen met een Mercedes bakwagentje maar die was al snel te klein, toen werd er een DAF trekker gekocht doormidden geslepen een stukje aangelast en een bak opgezet. Na een paar jaar was ook deze vrachtwagen te klein en werd er een Nieuwe MAN gekocht, in die zelfde tijd (1987) werd er grond gekocht op het nieuwe industrie terrein in Lekkerkerk en werd er een Loods opgezet.

We vervoerde al die jaren kaassoufflés voor KB in Groot-ammers en het werd steeds meer zodoende moest er een trekker-cityopleger aangeschaft worden. En naar een aantal jaren kwam er een Iveco daily bij met wipkar en de eerste chauffeuse Marina. En zo groeide het bedrijf door we kregen er werk bij en er ging ook wel eens werk af. Zo zijn we gegroeid naar 5 trekkende eenheden, vier in koeltransport bij de Firma Berkhout-Langeveld (a member of de Terbeke groep)in Ridderkerk. En een trekkende eenheid in het hout transport bij Hoogendoorn transport in Krimpen aan de Lek. Er kwam ook personeel bij en op dit moment hebben we 5 fulltimers in dienst en een ZZP-er.

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden proberen wij ook betrokken te zijn bij onze omgeving. Aan de hand van sponsoring proberen wij verenigingen en goede doelen te steunen in het uitvoeren van hún werkzaamheden. Klik op de knop sponsoring om meer te leren over onze sponsor projecten.

Foto_Alex

Alex Hoogendoorn

Ik ben Alex Hoogendoorn geboren 24-05-1979 in Gouda ik woon mijn hele leven al in Lekkerkerk. Mijn vrachtwagen rijbewijs en chauffeurs diploma heb ik in 1998 gehaald en ben in 02-02-1998 in dienst bij de Haan Hoogendoorn b.v. Ik ben in 2003 getrouwd met Annette en we hebben twee kinderen Jozua en Naomi. In 2006 heb ik mijn getuigschrift vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg behaald. Ik ben sinds 2010 mede-eigenaar van de Haan Hoogendoorn Transport b.v. samen met mijn Vader. Mijn hobby’s zijn mijn werk, hartlopen, skiën, duiken en op Zondag ben ik koster van onze kerkgemeenschap.

Foto_Arie_Senior

Arie Hoogendoorn

Directeur van de vorige Eeuw, zag het licht op 25-09-1954.
Opleiding : Lagere school, Ambachtschool en Middenstand Diploma

Mijn arbeidsactief leven is begonnen in 1969 bij mijn vader Arie senior, als heftruckchauffeur. Samen met mijn broer Maarten ging ik, in de Rotterdamse haven, vrachtauto`s laden. In 1982 heb ik samen met mijn schoonvader P. de Haan een Handel- en Transport bedrijf opgericht. Wij zijn toen diepvries gaan vervoeren, en wel, Kaassoufflés voor Kooiman en van Bemmel. In 1992 is P. de Haan gestopt met werken. Mijn zoon Alex is bij mij komen werken in 1998. In 2013 ben ik, zeg maar, gestopt met werken ,en heeft Alex de dagelijkse leiding op zich genomen.

Hobby’s: Fitness,Fietsen en Taekwon-Do. En koster en div. hand- en spandiensten bij de Kerk. Mantelzorger. Als ik dan nog tijd over heb, en rustig wordt, dan ook nog wat lezen.

O ja!! ,ik ben getrouwd met Jose en heb met haar vier dochters. Uit mijn eerste huwelijk heb ik vier zoons, waarvan Alex en Joost in ons bedrijf werken.  P.s. af en toe doe ik ook nog wel eens wat.

Foto_Martin

Martin de Ruiter

Mijn naam is Martin de Ruiter geboren op 03-03-1970 in Gouda. Woonachtig in Lekkerkerk . Gehuwd met Annet de Ruiter en ik heb 2 dochters (Fabienne  en Carolien). Mijn hobby’s zijn airbrushen, zeevissen en rijden op mijn custom Harley Davidson. Na mijn lagere school heb ik de LTS gedaan en daarna mijn CCV-B diploma gehaald. Na mijn opleidingen moest ik het leger in want de dienstplicht bestond toen nog. Na 12 maanden kwam ik uit dienst en ben gelijk gaan rijden op de vrachtauto. In de 27 jaar dat ik werkzaam ben heb ik wel eens wat anders gedaan maar kwam toch terug op de vrachtwagen. Per September 2013 ben ik in loondienst gekomen bij “ De Haan Hoogendoorn transport b.v.” in Lekkerkerk. Waar ik op de dag van vandaag met veel plezier werk.

Foto_Marinus

Marinus Hoogendoorn

Ik ben Marinus Hoogendoorn geboren 03-01-1988 in Krimpen aan de IJssel, en daar mocht ik mijn jeugd doorbrengen. Mijn vrachtwagen rijbewijs en chauffeurs diploma heb ik in 2006 gehaald en ben in 02-06-2006 in dienst bij de Haan Hoogendoorn Transport b.v. Ik ben in 2012 getrouwd met Marjan en sinds dien mogen we in het mooie Lekkerkerk wonen in 2014 hebben we een zoon gekregen  Julian. Mijn hobby is mijn werk en daar steek ik veel UREN in en skiën.

Foto_Joost

Joost Hoogendoorn

Ik ben Joost Hoogendoorn geboren 21-08-1992 in Gouda, ik woon mijn hele leven al in Lekkerkerk. Mijn vrachtwagen rijbewijs en chauffeurs diploma heb ik in 2011 gehaald en ben in 01-08-2011 in dienst bij de Haan Hoogendoorn Transport b.v. Ik woon sinds 2014 op me zelf samen met mijn vriend Anne. Mijn hobby’s zijn sporten, gamen, festivals en mijn liefje Sanne mijn vriendin. Aan vroeg opstaan heb ik een hekel beetje jammer dat ik voor me werk om 02.30 gemiddeld moet opstaan, maar ja je moet er wat voor over hebben.