Diensten

Gekoeld_transport

Gekoeld Transport

We hebben vier trekkende eenheden met gekoelde oplegger er achter. De trailers zijn gestuurd bij de achterste as, en zijn voorzien van een roldeur om zo min mogelijk kou te verliezen. De koelmotoren kunnen via een kabel op stroom draaien en op de weg op de dieselmotor. Deze vier eenheden rijden allemaal bij Berkhout Langeveld (a member of the Terbeke groep) in Ridderkerk.

Hout_transport

Hout Transport

Deze eenheid met een platte oplegger kan van alles laden van hout, staal, betonelementen, dakelementen en zeecontainers. Deze trekker oplegger is voorzien van een digitaal weegschaal in de copit en div. middelen om verschillende ladingen te zekeren (spanbanden, kettingen, rubberen-maten en beschermingshoeken. Deze oplegger heeft ook breedte borden en een bord voor uitstekende lading en anders breedte en hoogte markeringen. Door verschillende hoogt en breedte vergunningen is ook alles gedekt voor de RDW. Deze eenheid rijdt voor Hoogendoorn transport in Krimpen aan de Lek.

Wasstraat

Wasstraat

Onze loods staat in Lekkerkerk en is voor 70% verhuurt aan Baks automobielen (een auto garage). Wij zelf hebben een klein kantoor in de loods waar de administratie word gedaan, en wat onderhoud spullen staan.